Lunchmeny vecka 8

        Måndag 22/02

 
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
Pasta Bolognese.

   Tisdag 23/02
 
Pocherad sej med äggsås och kokt potatis.
Baconlindad kycklingfilé med dragonsås.

Onsdag 24/02
 
Lasagne.
Oxbringa med rotmos.

Torsdag 25/02
 
Portergryta med palsternacksmos.
Soppa/pannkaka.
 
Fredag 26/02
 
Fläskfilé med potatisgratäng.
Tagliatelle med soltorkad tomat, basilika och kyckling.
 
 
Pris 105 kr inkl. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.00 -14.00
 
 
Helgbuffé 135 kr inkl.
Lunchen serveras med olika sallader, hembakat bröd, kaffe och efterrätt.
Lör.-sön. 11.00-15.00