Lunchmeny vecka 3
    
   Måndag 17/01

 
 Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Korv Stroganoff med ris.

   Tisdag 18/01
 
Pankopanerad fisk med remouladsås och kokt potatis.
Mangochutney kyckling med ris.

Onsdag 19/01
 
Pannbiff med lök och gräddsås.
Pastagratäng.

Torsdag 20/01
 
Kalops.
Spenatsoppa med ägg / pannkaka.
 
Fredag 21/01
 
Schnitzel med rostad potatis och bearnaise.
Broccoligratäng med skinka.
 
 
Pris 115 kr inkl. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.00 -14.00
 
 
Helgbuffé 135 kr inkl.
Lunchen serveras med olika sallader, bröd, kaffe och efterrätt.
Lör.-sön. 11.00-15.00