Lunchmeny vecka 19

Måndag 06/05

 
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Lima korv med stuvade makaroner.
 
Tisdag 07/05
 
Fiskgratäng med kokt potatis.
Vitloksmarinerad kycklingklubba med aioli.

Onsdag 08/05
 
Grekiska biffar med örtsås och rostad potatis.
Pytt i panna.

Torsdag 09/05
 
STÄNGT.
 
Fredag 10/05

 
Whiskymarinerad fläskkotlett med pepparsås.
Pasta Bolognese.


Pris 135 kr inkl. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.00 -14.00
 
 
Helgbuffé 160 kr inkl.
Lunchen serveras med olika sallader, bröd, kaffe och efterrätt.
Lör.-sön. 12.00-15.00